Hieroja Harjoittelija Assi

 

Hei,

Meille tulee hieroja harjoittelijaksi Assi Pakkanen. Assi on meillä 14.3-31.3. Osaa hoidoista valvon ja ohjaan henkilökohtaisesti. Voitte myös odottaa että Assi on tarkkailemassa meidän muidenkin hoito työtä. ainakin minun päivieni viimeiset asiakkaat pääsevät tutustumaan Assiin. Ajat hänelle voi varata jo nyt nettivarauksen kautta. Älkää huoliko Assi osaa kyllä jo hommansa ja hyvää hoitoa nyt  tarjolla edullisesti. Varaa aika hieronta harjoittelija 60 tai 90 min.

Alla hänen oma esittely tekstinsä.

 

Olen koko ammattitanssijaurani ajan ollut hyvin kiinnostunut ihmiskehon moninaisuudesta ja luonut ymmärrystä siihen erilaisten vartalo- ja meditaatioharjoitusten avulla.  Nyt olen halunnut lähteä laajentamaan osaamistani urheiluhierojan opintojen muodossa.  Opinnot ovatkin antaneet uutta perspektiiviä siitä, miten kehoa ja mieltä voi auttaa rentoutumaan, palautumaan, ja miten kehon omaa paranemisprosessia voi edesauttaa eri hierontametodeja hyödyntäen.
Opiskelen tällä hetkellä Turun Hierojakoulussa koulutetuksi urheiluhierojaksi.  Aikaisemmin olen valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettiakatemiasta ja viimeisimmät vuodet ennen paluumuuttoa Suomeen olen toiminut freelance taitelijana Berliinissä.  Lisäksi minulla on monivuotinen kokemus ja osaaminen tanssinopettajana ja olen kuratoinut erilaisia tanssin työpajoja.  Olen myös ennen tanssiopintoja opiskellut Tukholman yliopistossa filosofiaa, psykologiaa sekä tanssitieteitä.  Käytän kädentaidoissani tutkivaa laajaa-alaista pohdiskelua ja erilaisten kehollisten johtolankojen kuuntelemista.
Olen sosiaalinen ja minun on helppo tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.  Lisäksi olen sympaattinen, hersyvän naurun omaava ja paikoitellen hassutteleva persoona, joka saattaa spontaaniudellaan tartuttaa positiivista mieltä myös muihin kanssaihmisiin.
Ystävällisin Terveisin
Teme & Assi