Teemu Eguavoen

Osteopaatti

Palveluni on vastaanottokäynti. 

Ihmisenä olen rento ja rauhallinen. Nautin jokaisesta päivästäni hymyillen. Työni parhaimpia puolia on ihmiset joiden kanssa voin työskennellä ja vaihtaa ajatuksia.

 

Opintoni sisältävät osteopatiaa, klassista hierontaa, urheiluhierontaa, liikunnanohjausta, faskian käsittelyä, thaihierontaa, akupunktiota, hengitysterapiaa ja joogaa.

 

Hoidoissani pyrin valitsemaan mahdollisimman pehmeät otteet hyvän tuloksen päämäärän saavuttamiseksi. Hoidoissa käytän kaikkia edellä mainittuja tekniikoita sinun tarpeidesi mukaan. Ensimmäiseen käyntiin kuuluu perusteellinen tutkimus ja tilanteen kartoittaminen, jonka pohjalta laaditaan hoitosuunnitelma. Hoitoon voi tulla myös vaikkei mitään vaivaa olisikaan. Olet tervetullut rentoutumaan tai ylläpitämään kuntoasi.

Aslak Mamadou

Hieroja

Palveluni on hieronta. 

Olen valmistunut Stadin ammattiopistosta koulutetuksi hierojaksi. Hoitotyössäni käytän klassisen hieronnan erilaisia otteita, soveltaen ne ensisijaisesti asiakkaan yksilöllisiä tarpeita parhaiten vastaamaan. Pyrin lievittämään kipuja ja kireyksiä lihaksissa sekä edistämään liikkuvuutta nivelissä.

 

Entisenä pitkän linjan skeittarina ja joogaa monta vuotta harrastaneena koen, että moneen vaivaan löytyy apu hyvin ohjatuista hierontaa tukevista harjoitteista. Usein hieronnan lisäksi saatan ohjeistaa asiakkaita omatoimiseen harjoitteluun kotona, antaen vinkkejä erilaisten liikkuvuus harjoitteiden muodossa.

Sasu Setälä

Olen psykoterapeuttikoulutettava ja otan vastaan pari- ja perheterapia asiakkaita Body Mechanicsin tiloissa. Minulla on vuosien kokemus eroryhmätyöntekijänä ja lyhytterapeuttina. Autan asiakkaitani erilaisissa kuormittavissa elämäntilanteissa, ihmissuhdeongelmissa ja parisuhteen kommunikaation haasteissa voimavara- ja ratkaisukeskeisen dialogisen terapian keinoin. Vastaanotollani tulette varmasti kuulluksi.

 

Varaa aika ilta- tai viikonloppuvastaanotoille numerosta 050 5410 234, hinta 180€/ 90 minuuttia.

 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.