Henkilökunta

Teemu Eguavoen

Osteopaatti

Palveluni on vastaanottokäynti. 

Ihmisenä olen rento ja rauhallinen. Nautin jokaisesta päivästäni hymyillen. Työni parhaimpia puolia on ihmiset joiden kanssa voin työskennellä ja vaihtaa ajatuksia.

 

Opintoni sisältävät osteopatiaa, klassista hierontaa, urheiluhierontaa, liikunnanohjausta, faskian käsittelyä, thaihierontaa, akupunktiota, hengitysterapiaa ja joogaa.

 

Hoidoissani pyrin valitsemaan mahdollisimman pehmeät otteet hyvän tuloksen päämäärän saavuttamiseksi. Hoidoissa käytän kaikkia edellä mainittuja tekniikoita sinun tarpeidesi mukaan. Ensimmäiseen käyntiin kuuluu perusteellinen tutkimus ja tilanteen kartoittaminen, jonka pohjalta laaditaan hoitosuunnitelma. Hoitoon voi tulla myös vaikkei mitään vaivaa olisikaan. Olet tervetullut rentoutumaan tai ylläpitämään kuntoasi.

Katariina Sinisalo

Hierontaa (osteopatiaan erik.)

Olen valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistosta urheilu- ja klassiseksi hierojaksi vuonna 2012.  Parhaillaan opiskelen Osteopatiakoulu Atlaksessa neljättä vuotta klassista osteopatiaa. Hoidoissani lähestyn ihmistä kokonaisuutena, jossa lihaksiston, sidekudosten, hermoston ja verenkierron tulisi toimia keskenään eheästi. Käytän hoidoissani pehmeitä, rytmillisiä tekniikoita hieronnasta ja osteopatiasta tilanteen ja tarpeen mukaan. Vapaa-ajalla minut löytää touhuamasta lasteni kanssa, joogamatolta, luonnosta kävelemästä tai kavereideni kanssa boulderoimasta.

 

katariina@bodymechanics.fi

Jaakko Kalke

Minua kiinnostaa sinun motivointisi – hoidetaan sinut yhdessä kivuttomaksi ja vahvaksi!

 

Olen taustaltani koulutettu urheiluhieroja, mutta opiskellut monipuolisesti eri hoitomuotoja ja tekniikoita, mm.: lihasenergiatekniikoita, fysiatris-osteopaattisia tekniikoita (Somatic Fysio & Dalton Myoskeletal Therapy), perinteistä kiinalaista lääketiedettä & trigger- ja akupistepainantaa, thaijoogahierontaa (Wat Po), kraniosakraaliterapiaa (Upledger Institute) sekä personal training -valmennusta. Nautin uuden oppimisesta ja ihmisiin tutustumisesta.

Hierontani keskittyy rentouttamaan jännityksiä sekä hoitamaan tarpeen mukaan lihasepätasapainoja ja -lukkoja. Pyrin siihen, että asiakkaillani on hoidon jälkeen kokonaisvaltaisesti parempi olo niin kehossa kuin mielessäkin.