Hinnasto

Hieronta hinnasto

Hierontahoidoissa voit valita klassisen kevyen hieronnan tai urheiluhieronnan. Yhdessä hierojan kanssa voitte keskustella mikä sopii tilanteesi parhaiten juuri sillä hetkellä. Huomatkaa aina edullinen 60 minuutin sarjakortti hintamme! Sarjakortit voitte ostaa verkkokaupastamme.

30 minuuttia
Pienen alueen hieronta hoito tai lyhyt kivun hoito.
Esimerkiksi päänsäryn akuutti hoito.
35 €

45 minuuttia
Kevyt hoito rajatulle alueelle. Esimerkiksi niskahartia-alueen hoito tai alaraajojen palauttava käsittely.
45€

Hierontasarjakortit

3×60 minuuttia 135€
3×90 minuuttia 210 €
5×60 minuuttia 225€
5×90 minuuttia 325€

60 minuuttia
Ensimmäiseksi käyntikerraksi suositellaan 60 minuuttia, jotta henkilökohtainen tilanne voidaan arvioida ja laatia hoito suunnitelma.
Lihasperäisten kipujen hoito urheiluhieronnnan tai klassisen hieronnan keinoin. Sopii myös rentouttavaan laajemman alueen hierontahoitoon.
50€

90 minuuttia
Koko kehon kevyt ja hemmotteleva klassinen hieronta tai laajan alueen perusteellinen ja syviin kudoksiin kohdistuva urheiluhieronta.
75€

Muu hinnasto

Vastaanottokäynti ja Osteopatia hieronta palvelut ovat sinulle joka haluat kartoittaa kokonaistilannettasi. Sinulle joka haluat kehosi toimivan optimaalisesti. Sinulle joka haluat vahvistua ja voida hyvin. Sinulle joka haluat eroon kivusta. Kipusi voi olla selkäkipu, nivelkipu, huimaus, päänsärky tai urheiluvamma.
Olet myös tervetullut ylläpitävään hoitoon ilman sen kummempaa syytä. Me olemme täällä sinua varten!

Osteopaattinen hieronta

Hoidon tavoitteena on on aktivoida kehon itseparanemis mekanismit ja sitä kautta voimistetaan kehon sisäistä kykyä ylläpitää terveyttä. Hoidon kohteena ovat hermosto, lihakset, nivelet, sidekudokset, verenkierto, aineenvaihdunta ja immuniteetti. Hoito on hellävaraista, rytmillistä ja asiakkaan kehoa kunnioittavaa. Hoidosta saat apua kun haluat ylläpitää terveyttä tai kärsit kivusta.

Varaa aika Katariinalle

60 minuuttia
60€

Osteopaattinen hieronta lahjakortti
60 minuuttia
60€

Vastaanottokäynti

Käynnillä tutkimme kehosi hermoston tilaa, biomekaniikkaa ja liikekontrollia. Tuemme tietäsi kehosi optimaaliseen toimintaan ja parempiin suorituksiin. Saat hoidosta apua kun haluat ylläpitää terveyttä tai kärsit kivusta. Kehosi huolossa käytämme osteopatiaa, hierontaa, akupunktiota, neuraalikudoksen mobilisaatiota, lihaskalvo tekniikoita ja harjoitusterapiaa.

Varaa aika Teemulle.

45 minuuttia
Jatkohoito
65 €

60 minuuttia

Ensimmäimmäinen kerta tai jatkohoito.
70€

90 minuuttia

Tarvitteessa sovittava pidempi aika. Ei varattavissa nettiajanvarauksessa
90€

Vastaanottokäynti lahjakortti

60 min
70€